goedkope indoor uitjes

Tien goedkope indoor uitjes

Met de herfst (vakantie) in zicht en ons typische Nederlandse weer, zijn we op zoek gegaan naar 10 goedkope indoor uitjes voor het hele gezin! Van goedkope indoor speeltuin tot indoor golf, karten en meer! Laat het weer je niet in de weg staan voor een goedkoop dagje weg met je gezin en boek nu je indoor uitje met korting! We hebben 10 goedkope indoor uitjes voor je op een rij gezet;

Jumpsquare Trampolineparken

Bij Jumpsquare Trampolineparken kunnen de kids zich compleet uitleven in de Jump Arena, Jump en spring in de diverse attracties of leer nieuwe Tricks. Geniet van 60 minuten Vrij Jumpen en kom naar ook naar Jumpsquare. Geldig op meerdere locaties

Tickets kosten nu maar € 9,95 per persoon!

Dag vol plezier bij KidZcity Utrecht

Kom naar het leukste indoor pretpark van Nederland Met binnenspeeltuin en attracties. Bezoek KidZcity in Utrecht. Hier vind je maar liefst 5000 m2 speelruimte met de leukste en spannendste attracties indoor.!

Tickets kosten nu maar € 10,50 per persoon!

GlowGolf, locaties door heel Nederland

Glowgolf is leuk voor jong en oud! Lekker spelen op één van de overdekte glow-in-the-dark-minigolfbanen in Amsterdam, Capelle, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Schiedam. Gegarandeerd een leuke dag met je gezin!

Tickets kosten nu maar € 5,00 per persoon!

Wat is een indoor uitje

Indoor staat voor binnen. Indoor uitjes zijn dus niets ander dan overdekte speeltuinen waar je ook bij slecht weer lekker kunt spelen. Er zijn wel verschillende soorten indoor uitjes. Bekende indoor speeltuinen zijn bijvoorbeeld Ballorig, Avontura en Monkeytown. Deze bieden vooral veel klim- en klauter attracties aan. Daarnaast heb je andere indoor uitjes, waar je bijvoorbeeld kunt karten, trampoline springen, golfen of bowlen. En dan heb je natuurlijk nog de indoor attractieparken, zoals bijvoorbeeld die van de Plopsa parken in Nederland.

indoor golfen

Toezicht indoor speeltuinen

Let er wel op dat je als ouder of groot ouder zelf verantwoordelijk bent voor het toezicht op je kind! Natuurlijk is er personeel aanwezig voor het geval er iets aan de hand is, maar het primair in de gaten houden van je (klein) kind is toch echt aan jou. Het indoor speelpark is hier vaak niet voor verantwoordelijk. Het is dus ook niet toegestaan om je kind zonder begeleiding te laten spelen in een indoor speeltuin.

Ga een dagje goedkoop naar een indoor speeltuin of overdekt attractiepark, koop je kaarten voor indoor dagjes weg met korting. Beleef één van de vele leuke attractieparken en belevenissen in Nederland. Krijg korting op een leuk dagje weg en bespaar geld op je dagje uit. Goedkoopuitmetkinderen.nl. Volg ons ook op Facebook en mis geen enkele aanbieding.

Plopsa Indoor Hasselt

Bij Plopsa Indoor Hasselt heb je gegarandeerd een onvergetelijke dag met je kinderen! Plopsa Indoor Hasselt heeft 25 fantastische gethematiseerde attracties in zowel een indoor- als outdoorzone. Een hele dag plezier voor de kids van 2 tot 10 jaar!

Tickets kosten nu maar € 16,88 per persoon!

Entreeticket voor Avontura

Bij Avontura beleef je de leukste avonturen! Avontura is het grootste indoor speelparadijs met keuze uit12 vestigingen door heel Nederland! Super leuke attracties en spellen voor een hele dag plezier!

Tickets kosten nu maar € 7,00 per persoon!

Familievoorstelling Peppa’s Schoolreisje

Beleef avonturen met Peppa Pig tijdens de familievoorstelling Peppa’s Schoolreisje in Theater Gooiland in Hilversum. De voorstelling is te bezoeken op 9 en 10 oktober 2021.

Tickets kosten nu maar € 10,00 per persoon!

Unieke selfie maken in Youseum Amsterdam

Is Social Media helemaal jouw ding? TikTok, Instagram en super leuke selfies? Kom dan naar Youseum in Amsterdam! Een must see voor jou! In dit interactieve museum speel jij de hoofdrol en kun je de tofste foto’s maken. Verras je online vrienden met super selfies!

Tickets kosten nu maar € 11,50 per persoon!

Coronel Adventure Indoor Klimbos

Bij Coronel Adventure Indoor verleg je alle grenzen en kan je klimmen over 40 hindernissen tot soms wel 10 meter hoogte! Coronel Adventure Indoor Klimbos heeft drie parcours die uitdaging, plezier en avontuur voor jong en oud geven!

Tickets kosten nu maar € 10,25 per persoon!

Madame Tussauds Amsterdam

Op de foto met bekende sterren uit binnen- en buiteland. Dat is nog eens een profielfoto! Je kan schouder aan schouder staan met jouw favoriete sterren bij Madame Tussauds Amsterdam. Leuk voor jong en oud.

Tickets kosten nu maar € 17,00 per persoon!

Naturalis Biodiversity Center

Kom naar Naturalis in Leiden en ontdek het mooiste uit de natuur. Met het hele gezin op ontdekkingstocht en opeens oog in oog staan met een Afrikaanse olifant en natuurlijk T. rex Trix! Een uniek dagje uit!

Tickets kosten nu maar € 10,00 per persoon!

Goedkoop dagje uit in de herfst

Ook in het najaar wil je er wel eens lekker tussenuit met je gezin. Een goedkoop dagje weg in de herfst vereist wel dat je rekening houd met het weer natuurlijk! Daarom hebben we een aantal leuke goedkope indoor uitjes voor je op een rij gezet. Indoor uitjes voor jong en oud, van goedkope indoor speeltuin tot theater voorstellingen en musea.

Ga een dagje goedkoop naar een attractiepark met korting. Beleef één van de vele leuke attractieparken en belevenissen in Nederland. Krijg korting op een leuk dagje weg en bespaar geld op je dagje uit. Goedkoopuitmetkinderen.nl. Volg ons ook op Facebook en mis geen enkele aanbieding.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.

De leukste pretparken in de aanbieding!

Pretpark aanbiedingen, korting codes voor een dagje uit, lage prijzen voor een entree kaartje voor de dierentuin! Alles bij elkaar op één website! goedkoop uit gaan is niet moeilijk. Je moet alleen wel weten waar de korting te halen is. Lees onze blogs met tips en tricks voor een goedkoop dagje weg met je gezin. Van goedkoop pretpark tot gratis dagje weg. goedkoopwegmetkinderen.nl

Meer als dit