All Inn pretparken in Nederland

Over het algemeen zijn de meeste attractie- en pretparken in Nederland all inclusive pretparken waarbij de toegang tot het park en de meeste attracties is inbegrepen in de entree prijs, maar eten en drinken moet apart worden betaald. Er zijn echter enkele parken waar eten en drinken bij de entree prijs is inbegrepen.

Hier zijn een paar voorbeelden van attractieparken in Nederland waarbij eten en drinken bij de entree prijs is inbegrepen:

 1. Verkeers- en attractiepark Duinen Zathe
 2. Mondo Verde
 3. Familiepark Megapret
 4. De Waarbeek
 5. Drouwenerzand
 6. Wunderland Kalkar (DE)
 7. Duinoord

Houd er rekening mee dat het aanbod van eten en drinken bij deze parken meestal beperkt is en dat sommige parken alleen tijdens bepaalde periodes all-inclusive pakketten aanbieden. Het is altijd het beste om de website van het park te raadplegen of rechtstreeks contact op te nemen met het park om te controleren of eten en drinken bij de entree prijs is inbegrepen.

Drouwenerzand all inn concept

Drouwenerzand is een attractiepark gelegen in Drouwen, Drenthe. Het park is vooral gericht op gezinnen met kinderen en biedt een combinatie van attracties en een all-in concept.

Voor de waaghalzen zijn er voldoende snelle attracties, zoals de Freak Out , XLR8 , de Hunebed8baan, Para Jump en Spinning Coaster, terwijl er ook voor de kinderen onder de 1 meter 30 voldoende attracties toegankelijk zijn.

Het all-in concept van Drouwenerzand houdt in dat bezoekers één prijs betalen voor toegang tot het park, inclusief eten en drinken. Dit betekent dat bezoekers de hele dag door onbeperkt kunnen genieten van verschillende broodjes, snacks, drankjes en ijsjes.

Het park heeft ook verschillende overdekte attracties en activiteiten, waardoor het ook geschikt is bij slecht weer. Daarnaast zijn er ook regelmatig evenementen in het park.

Drouwenerzand biedt een betaalbare optie voor gezinnen met kinderen, waarbij het all-in concept zorgt voor extra gemak en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het park heeft een ontspannen sfeer en is ideaal voor een dagje uit in de regio Drenthe.

All inn pretpark Drouwenerzand

Familiepark Megapret

Megapret is een familie- en attractiepark in Lievelde, Gelderland. Het bestaat uit zowel een binnen- als buiten speelterrein met springkussens, air trampolines, glijbanen etc. Er zijn twee All inn aanbiedingen beschikbaar; Volwassene: entree, patat met mayo, mini snacks, kop koffie of thee en onbeperkt ranja/leidingwater voor € 7.25 en het Arrangement kind van € 11.25. Dit geeft recht op entree, patat met mayo, mini snacks, onbeperkt ranja, 1 ijsje.

Duine Zathe All Inn

Duinen Zathe is een attractiepark gelegen in het Friese dorp Appelscha. Het park is gericht op families met kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud, maar biedt ook attracties en activiteiten voor oudere kinderen en volwassenen.

Het park is niet heel groot, maar biedt wel veel variatie in attracties. Op het verkeerscircuit zijn kinderen een echte coureur in hun trapauto’s. Voorrang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation, het kan allemaal! De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer, samen met ome Agent.

Botsauto’s, een spookhuis, een draaimolen en een familie achtbaan zijn nog maar enkele attracties. Er is ook een speeldorp en een klimkasteel. Terwijl de kleintjes lekker taartjes maken in de zandbak, stappen de echte trillseekers in de Supernova. Ogen dicht en gillen maar!

Het all-in concept van Duinen Zathe houdt in dat bezoekers één prijs betalen voor toegang tot het park en vervolgens onbeperkt gebruik kunnen maken van alle attracties en activiteiten in het park. Dit is inclusief een onbeperkt aantal consumpties zoals frisdrank, koffie, thee, water en softijs. Daarnaast biedt het park ook een gratis parkeerplaats en gratis wifi aan voor de bezoekers.

Al met al is Duinen Zathe een gezellig en betaalbaar familiepark waar bezoekers van alle leeftijden zich kunnen vermaken met een grote verscheidenheid aan attracties en activiteiten, en waar ze de hele dag onbeperkt kunnen eten en drinken.

Duinoord

Duinoord is een all-inclusive speelparadijs gelegen in het pittoreske Helvoirt in Nederland. Het park biedt een breed scala aan attracties en activiteiten voor alle leeftijden, waardoor het een perfecte bestemming is voor families en groepen.

Een van de grootste voordelen van Duinoord is dat alles inbegrepen is in de prijs van het toegangskaartje. Dit betekent dat bezoekers onbeperkt toegang hebben tot alle attracties, evenals eten en drinken gedurende de dag.

Voor kinderen is een dagje Duinoord als een dag in het paradijs. Overal waar ze kijken is iets te beleven! Binnen vallen de monden open bij het zien van de binnenspeeltuin. En buiten? Daar leven ze zich uit op de trampolines of in het klimbos. De kleintjes vermaken zich in hun eigen speeltuin met speelhuisjes en een springkussen. En om de dag helemaal fantastisch te maken is er heel veel lekker eten en drinken!

All-inclusive: onbeperkt eten en drinken

In Duinroord zit het eten en drinken bij de prijs in. Smul van de verschillende pizza’s bij de Pizzeria, laat een overheerlijke pannenkoek bakken bij het Pannenkoekenhuis of haal een frietje met snack bij de Frietkar. Uit de snackmuur haalt iedereen onbeperkt de lekkerste hapjes. Daarnaast kan je Soep, broodjes en drankenjes krijgen. De hele dag lang!

De all-inclusive formule maakt het een betaalbare optie en de variëteit aan attracties en activiteiten zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te doen is. Als je op zoek bent naar een leuk pretpark in Nederland, is Duinoord zeker een bezoekje waard!

Mondo Verde All Inclusive

Monde Verde is een attractiepark en dierentuin gelegen in Landgraaf, Limburg. Het park richt zich op zowel kinderen als volwassenen en biedt een combinatie van attracties, dieren en wereldtuinen.

Het park heeft verschillende wereldtuinen, zoals China, de Woestijn en Engeland, die elk een eigen sfeer hebben. In totaal zijn er 8 attracties in het park, waaronder de achtbaan Treno, de wildwaterbaan El Niño en de familieattractie Mondo Volare.

Naast de attracties heeft Monde Verde ook een uitgebreide dierencollectie. Bezoekers kunnen onder andere Zwarte Panters , Ringstaartmaki’s, Kraanvogels, Afrikaanse Leeuwen, Bengaalse Tijgers en Bennettwallaby’s zien.

Het all-in concept van Monde Verde houdt in dat bezoekers één prijs betalen voor toegang tot het park met het All You Can Eat. Dit betekent dat bezoekers de hele dag door onbeperkt kunnen genieten van verschillende maaltijden; waaronder verschillende pasta’s, rijst met verschillende sauzen, pannenkoeken, ranja, slush-ijs en nog meer. De frieten en de snacks zijn niet inbegrepen in het All You Can Eat concept.

Al met al is Monde Verde een combinatie van attractiepark, wereldtuinen en dierentuin waar bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van attracties, flora en fauna met een All You Can Eat concept. Het all-in concept maakt het een aantrekkelijke en betaalbare optie voor een dagje uit.

All in prepark Mondo Verde

De Waarbeek All Inn attractiepark

De Waarbeek is een attractiepark gelegen in Hengelo, Overijssel. Het park is vooral gericht op gezinnen met jonge kinderen en heeft een nostalgische uitstraling.

Kom botsen in de Botsauto’s, draaien in de Swingmill en zwieren in de authentieke Zweefmolen. Tevens kun je een ritje maken in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de Benelux, de Rodelbaan. Deze achtbaan werd in 1930 gebouwd door de eigenaren van het park en is nog steeds in gebruik. Echt een unieke rit! Tevens zijn er een tal aan nieuwe attracties. Kom griezelen in Haunted House Huyze Pelle, maak een ritje in Achtbaan Rupsje Mae of het schip Rocking Roger en geniet op het water in de waterfiets. 

Het all-in concept van De Waarbeek houdt in dat bezoekers één prijs betalen voor toegang tot het park en vervolgens onbeperkt gebruik kunnen maken van het eten en drinken, alle attracties en activiteiten in het park. Dit betekent dat bezoekers de hele dag door kunnen genieten van de verschillende attracties en activiteiten zonder extra kosten te maken. Bij de entree zit dus ook al het eten en drinken inbegrepen!

De Waarbeek heeft een nostalgische uitstraling en biedt een gezellige en ontspannen sfeer voor gezinnen met jonge kinderen. Het all-in concept maakt het een betaalbare optie voor een dagje uit, waarbij bezoekers de hele dag door kunnen genieten van alle attracties en activiteiten in het park.

All inn pretpark De waarbeek

Wunderland Kalkar All inn over de grens

Wunderland Kalkar is een attractiepark gelegen in Kalkar, Duitsland, vlakbij de Nederlandse grens. Het park is gevestigd in een voormalige kerncentrale en biedt een unieke en bijzondere locatie voor een dagje uit.

Gillen in attracties én onbeperkt friet eten. Je doet het in Wunderland Kalkar! Hier geniet je met het hele gezin van een waanzinnige dag uit. Je bent er zo: het park ligt net over de grens bij Arnhem en Nijmegen.

Het all-in concept van Wunderland Kalkar houdt in dat bezoekers één prijs betalen voor toegang tot het park, inclusief eten en drinken. Het park beschikt over verschillende restaurants en eetgelegenheden waar bezoekers kunnen genieten de aangeboden friet en snacks. Het park heeft ook een eigen hotel met meer dan 400 kamers, waardoor het ook geschikt is voor een meerdaags verblijf. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een zwembad, sauna, fitnessruimte en een bowlingbaan.

Wunderland Kalkar biedt een unieke en bijzondere ervaring voor een dagje uit of een meerdaags verblijf. Het all-in concept zorgt voor extra gemak en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het park heeft een ontspannen sfeer en biedt voldoende mogelijkheden voor zowel kinderen als volwassenen om te genieten van verschillende attracties, activiteiten, eten en drinken.

wunderland kalkar all inn pretparken

Geniet van deze top 5 all inclusive pretparken en hou je dagje uit met kinderen betaalbaar!

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

 1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
 2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
 3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
 4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

 1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
 2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
 3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

 1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
 2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
 3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.

Meer als dit