fien en teun met korting

Avonturenboerderij met Fien en Teun

Kom langs op de Avonturenboerderij in Groot-Ammers (ZH) en beleef het Hollandse landleven. Ontmoet Fien en Teun, ga op de foto en beleef het boeren landleven samen met de andere kinderen. Ga met de kinderen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer.

Avonturenboerderij met Fien en Teun

Beleef bij Avonturenboerderij Molenwaard met Fien & Teun de leukste avonturen! Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan deze boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt door de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas, een ponyritje maken, leer alles over kaas maken en behaal je boerderijdiploma! Je kan er een hoop beleven en ontdekken! 

Met korting naar Fien en Teun

Koop je tickets met korting voor Fien en Teun en de Avonturenboerderij!

avonturenpark molenwaard met fien en teun

Op bezoek bij Fien en Teun

Fien & Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond. Ook leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.  Deze boertje en boerinnetje zijn op hoogseizoendagen aanwezig voor een leuke foto en een dikke knuffel. Naast deze fotomomenten treden Fien en Teun op hoogseizoendagen op in hun eigen theater met hun vrolijke minishow. Bovendien kun je dan ook genieten van drie boerentheaters én krijgen Fien en Teun bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig.

Foto’s Avonturenboerderij

Video Avonturenboerderij Molenwaard

Blijven slapen bij Fien en Teun

Vakantiepark Molenwaard met Fien en Teun

Vakantiepark Molenwaard, dat tegenwoordig onder de naam Familie resort Molenwaard doorgaat, is een compleet nieuw vakantiepark rondom Fien en Teun, bekend van RTL televisie, theatershows en natuurlijk hun eigen avonturenboerderij! Rond deze twee vrolijke boerenkinderen, die spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken, is nu een compleet nieuw vakantiepark ontstaan in het Zuid Hollandse landschap.

Een ideale vakantie met kleine kinderen, maar de prachtige landschappelijke omgeving nodigt ook ouders en ouderen uit voor een ontdekkingstocht door het platteland. Fiets tussen molens en bezoek wereld erfgoed Kinderdijk, geniet van een dag historisch genieten in Dordrecht en bezoek natuurlijk zo veel je kan gratis de avonturenboerderij met je kinderen. Want dat zit bij je verblijf op vakantiepark Molenwaard inbegrepen!

Slapen bij Fien en Teun op Familie resort Molenwaard

Slaap als een écht boertje of boerinnetje, net als Fien en Teun, in jouw eigen Boerderijtje. Een verrassend leuk verblijf voor de hele familie. Ook zijn Fien en Teun bijna dagelijks aanwezig voor een dikke knuffel en leuke foto op het themapark in Groot-Ammers. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud! De accommodaties zijn natuurlijk helemaal in stijl van het Hollandse landleven.

fien en teun

Goedkoop dagje weg met kinderen

Een goedkoop dagje weg met kinderen? Kom eens op bezoek op de Avonturenboerderij in Groot-Ammers (ZH). Niet voor niets voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid Holland door de ANWB! Goedkoop, leerzaam en leuk, dat zijn de kernwoorden van de Avonturenboerderij. Dus kom snel een keertje langs bij Fien en Teun!

Meer tips voor een leuk uitje met een leuk prijsje? Like onze Facebook pagina! Uitjes goedkoper dan 15 euro? Bekijk deze tips eens.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.