Zevende editie van Elmundo Fantasia

Inclusief All You Can Eat & Drink

Op 8 en 9 juli 2023 organiseert Twilight Fantasy Productions alweer de zevende editie van El Mundo Fantasia, in de wereldtuinen van Mondo Verde Landgraaf.

Bekijk en doe mee aan Cosplay Competition (vanaf 16 jaar), zie enorme zeepbellen en zie optredens van International Cosplay en Fantasy Artists/Groups waaronder Star Wars, Avengers, Predators, ET, Stoommachines, Jurassic Park, Movie Car, Vikingen, Samurai Fighters en nog veel meer. Daarnaast wordt er tijdens deze 7e editie een heus Star Wars decor gebouwd!

25 hectare aan wereldtuinen, flora, fauna en attracties is het indrukwekkende decor voor de fantasiewereld van El Mundo Fantasia. Fantasy, cosplay, steampunk en anime/manga komen hier tot leven in verschillende activiteiten, workshops en demo’s. Bezoek de Magical Market voor kleding, accessoires en verschillende producten. De muziek wordt verspreid over het park verzorgd door live optredens van LezArts du Soleil, Nyntha Duo, O’llainnis , Kokopelli’s place en Old man Fergus.

Vele uitbundige bezoekers zorgen voor een magische sfeer met de creatieve, kunstzinnige en indrukwekkende outfits die zij voor dit evenement aantrekken. Zoals ieder jaar is er een Cosplay Competition voor de best geklede bezoeker en dat velen voor de winst gaan moge duidelijk zijn. Vergeet ook niet de SFX make-up en demonstraties en een complete filmset die je kan bewonderen.

Korting op El mundo Fanatasia 2023

Koop <hier> je entree ticket me korting en betaal maar € 22,00 per persoon! Let op, dit is een tijdelijke aanbieding, dus wees er snel bij!

Inclusief All you can eat + drinken:  

Van de volgende gerechten en dranken kun jij gratis genieten:

 • Pannenkoeken naturel, met stroop of poedersuiker
 • Belegde broodjes met kaas, salami, ham of boterhamworst
 • Groentesoep of tomatensoep
 • Pasta met bolognese-, room- of vegetarische saus
 • Slush puppy (1x €1,50 voor het bekertje en vul vervolgens de hele dag gratis bij)
 • Koffie of thee
 • Patat met saus naar keuze
 • Kroket, frikandel of verrassingssnack (+ €1 per snack)
 • Ranja

Over El Mundo Fantasia

El Mundo Fantasia is een opwindend evenement dat de fantasie tot leven brengt. Het is een grootschalig festival dat plaatsvindt in Nederland en dat mensen van alle leeftijden aantrekt die geïntrigeerd zijn door de wereld van fantasy en fictie. Of je nu een fan bent van boeken, films, cosplay of gewoon geniet van een magische sfeer, El Mundo Fantasia biedt voor elk wat wils.

Het festival vindt meestal plaats over een weekend en transformeert een groot terrein in een betoverend rijk vol avontuur en verbeelding. Bij binnenkomst worden de bezoekers begroet door kleurrijke decors, kostuums en indrukwekkende structuren die een sfeer van mystiek en magie creëren. Het is alsof je een andere wereld betreedt zodra je de poorten van El Mundo Fantasia passeert.

Een van de hoogtepunten van El Mundo Fantasia is de mogelijkheid om je favoriete personages tot leven te zien komen. Cosplayers van over de hele wereld komen hier samen en tonen hun prachtige kostuums, die vaak zijn geïnspireerd op bekende personages uit films, boeken, stripboeken en videogames. Het is een visueel spektakel om te zien hoe deze getalenteerde cosplayers zichzelf volledig in hun personages onderdompelen en ze tot leven brengen.

Naast het bewonderen van de prachtige kostuums, kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten en attracties. Er zijn workshops waar je kunt leren hoe je zelf kostuums kunt maken of speciale make-up kunt toepassen. Je kunt ook deelnemen aan bordspellen, fantasy-kaartspellen of role-playing games, waar je je kunt onderdompelen in een wereld van avontuur en strategie.

El Mundo Fantasia 2023

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

 1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
 2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
 3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
 4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

 1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
 2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
 3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

 1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
 2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
 3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.
No tags for this post.

Meer als dit