Irrland, goedkoop uitje in Duitsland

Irrland, betaalbaar top uitje, net over de grens

Net over de grens bij Arnhem Nijmegen en Venlo vind je familie attractiepark Irrland. In de volksmond ook wel ‘boerenpretpark’ genoemd, maar die naam doet het park al lang geen eer meer aan. De bijnaam komt van de vele, nog steeds aanwezige dieren. Maar het park heeft vooral heel veel speeltoestellen en attracties. Genoeg om jezelf een dag lang te vermaken.

Boerderij met heel veel speel toestellen

Irrland biedt een breed scala aan activiteiten en attracties die educatieve en leuke ervaringen combineren. Het park is opgebouwd als een avontuurlijk landbouwgebied en heeft een flinke oppervlakte. Gelukkig kan je bij de ingang bolderkarren huren om je spullen in mee te nemen.

Het park richt zich vooral op families met jonge kinderen. Het is ingedeeld in drie delen: Irrland-West, Irrland-Noord en Irrland-Zuid. De meeste attracties zijn te vinden in Irrland-West. Hier is ook veel aandacht voor dieren zoals wallaby’s, papegaaien en wasbeertjes. Er bevindt zich ook een kinderboerderij. In Irrland-West is ook een grote landingsbaan waar vliegtuigen staan opgesteld, die omgebouwd zijn tot speeltoestellen.

In Irrland-Zuid staan modellen van historische gebouwen zoals het Colosseum en het Pantheon. Er bevindt zich ook een bamboelabyrint. In Irrland-Noord ligt een grote schuur met onder meer een maïszwembad.

Een van de hoogtepunten van Irrland zijn de vele speel- en ontdekkingsmogelijkheden. Er zijn verschillende speeltuinen met glijbanen, schommels en klimtoestellen waar kinderen vrij kunnen spelen. Bovendien zijn er tal van springkussens, trampolines en een doolhof om te verkennen. Voor avontuurlijke bezoekers is er een uitdagend klimparcours met touwen en hindernissen.

Lekker barbecueën of picknicken

In Irrland zijn diverse barbecue gebieden, waar je de schalen gratis mag gebruiken. Zelf kolen meenemen of ze daar nog even kopen en heerlijk aan de BBQ! Het grote gebied biedt heerlijk de gelegenheid om te picknicken en te relaxen, terwijl de kinderen zich vermaken in de vele speeltoestellen. Een ander groot voordeel van het park is dat de horeca relatief goedkoop is.

Adres Irrland

Het adres van Irrland is: Am Scheidweg 1, 47624 Kevelaer, Duitsland.

Wat betreft de toegankelijkheid, is Irrland goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je gebruikmaken van de ruime parkeergelegenheid die beschikbaar is bij het park. Het openbaar vervoer is ook een optie, met de mogelijkheid om een trein naar het treinstation van Kevelaer te nemen en vervolgens een bus of taxi te nemen naar het park.

De entreekosten zijn op het moment van schrijven € 11,00 per persoon.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.