Lente tip Geertjes hoeve

Leuke lente tip: Dagje op de boerderij

Op zoek naar een goedkoop dagje uit in de lente? Deze lente tip is er zeker één om een keer naar toe te gaan. Een dagje boerderij, inclusief lammetjes voeren, pony rijden, speeltuin en restaurant! En het leukste is, de entree is gratis! Je betaald alleen voor de flesjes melk, het dierenvoer of voor je consumpties. Je bepaald dus helemaal zelf wat je uitgeeft op die dag!

Lammetjes voeren op Geertjes Hoeve

Vlak bij Utrecht kan je gratis een bezoekje brengen aan Geertjes Hoeve. Een recreatieve boerderij in het mooie Haarzuilens waar kinderen heel fijn kunnen spelen! Het feest begint al op het boerenerf, waar van alles te ontdekken en te beleven is. Op Geertjeshoeve ben je iedere dag van de week welkom om een bezoekje te brengen aan de deze superleuke boerderij en en wat van het boerenleven op te snuiven.

Lammetjes voeren

Speel in het zand, de kleine speeltuin of trap rond op de kleine fietsjes. Bij minder mooi weer kunnen kinderen ook heerlijk binnen spelen! Volop geitjes hier en in het voorjaar ook veel lammetjes! Beetje bix op je hand en de geiten zullen heel blij met je zijn. Van het voorjaar tot en met de herfstvakantie kun je ze zelfs een flesje warme melk geven en de lammetjes voeren! Of maak een mooi ritje de rug van één van de pony’s. Veel van de dieren mogen lekker geknuffeld worden, dus de kinderen vermaken zich heerlijk op de boerderij.

Streekwinkeltje

Van de biologisch gemolken geitenmelk worden zelf de lekkerste zuivelproducten gemaakt. Deze kan je, samen met nog veel meer heerlijke biologische -, streek en boerenproducten in de boerderijwinkel kopen. Zin om even lekker te zitten en iets te eten/drinken? Er is een lekker terras maar ook een fijn restaurant (een verbouwde stal, gaaf!) met een uitgebreide kaart. Van een heerlijk boerenbroodje tot een pannenkoek en een lekkere kaasplank; het kan allemaal.

Dus kom snel een keer naar Geertjes hoeve en beleef een dag op de boerderij.

geertjeshoeve

Wat is jouw ervaring?

Ben je al een keer een gratis dagje naar geertjeshoeve geweest en weet je nog een paar leuke tips voor een low budget dagje weg? Deel je ervaringen met ons! of laat je het weten op onze facebook pagina!

Meer low budget tips

Gratis weg in eigen land

Niet iedereen wil of kan veel geld uitgeven aan dagjes uit in de weekeinde of vakantie. Daarom hebben we de leukste betaalbare uitjes en gratis dagjes weg voor je verzameld op onze website. Van een dagje gratis naar het bos, gratis zwemmen of een goedkoop dagje weg naar een betaalbaar pretpark of dierentuin.

Op zoek naar een Low budget dagje uit? Tips voor gratis uitje met de kinderen of gewoon lekker goedkoop een dagje weg? Deze website staat vol met tips voor een gratis dagje weg of andere leuke low budget uitjes in Nederland en België.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.

Meer als dit