Goedkoop naar Lego land Scheveningen

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens het bezoek hebben kinderen de mogelijkheid om samen met hun vrienden en familie te bouwen, spelen en leren. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen om gewoon lekker met LEGO® te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO® films en een spannende interactieve attractie-rit door een mooie LEGO® stad.

korting op legoland scheveningen

Wat is er te doen in Legoland Scheveningen

Legoland Discovery Centre is een indoor attractiepark in Scheveningen, Nederland, geïnspireerd op het populaire LEGO speelgoed. Het park biedt een breed scala aan attracties en activiteiten voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Hieronder lees je meer over de attracties en wat je kunt verwachten van een bezoek aan Legoland in Scheveningen.

Een van de meest populaire attracties in Legoland is de LEGO Fabriek, waar bezoekers een rondleiding krijgen in hoe LEGO blokjes worden gemaakt. Kinderen kunnen zelfs een eigen LEGO blokje maken en mee naar huis nemen als souvenir. Andere attracties zijn onder meer een 4D bioscoop, een bouw- en testgebied om je eigen LEGO creaties te bouwen, een LEGO Ninjago City Adventure speeltuin, en verschillende LEGO thema-rijdende attracties. Er zijn ook educatieve workshops en activiteiten beschikbaar, zoals het bouwen van bruggen en torens met LEGO blokjes.

Een van de unieke kenmerken van Legoland Discovery Centre in Scheveningen is dat het binnen is. Dit betekent dat bezoekers geen rekening hoeven te houden met het weer en het hele jaar door van de attracties kunnen genieten. De binnenlocatie zorgt er ook voor dat het park minder afhankelijk is van seizoensgebonden bezoekers.

Legoland Scheveningen biedt ook een aantal opties voor kinderfeestjes en groepsbezoeken. Kinderen kunnen hun verjaardag vieren met vrienden en familie in het park en kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops, en een LEGO-geïnspireerde verjaardagstaart eten. Er zijn ook speciale groepsarrangementen beschikbaar voor schoolreizen of andere groepsactiviteiten.

Voor ouders en begeleiders zijn er verschillende lounges en rustzones beschikbaar om te ontspannen terwijl de kinderen spelen. Er zijn ook meerdere cafés en restaurants in het park, waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje tussen de attracties door.

Als je van plan bent om Legoland Scheveningen te bezoeken, is het aan te raden om van tevoren online tickets te kopen. Hiermee vermijd je wachtrijen bij de ingang en heb je direct toegang tot de attracties. De prijzen variëren afhankelijk van de leeftijd van de bezoeker en of je ervoor kiest om alleen toegang tot het park te kopen of ook een speciale activiteit of workshop te boeken.

legoland scheveningen

In conclusie biedt Legoland Discovery Centre in Scheveningen een leuke en educatieve ervaring voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Het park biedt een breed scala aan activiteiten en attracties, waaronder de LEGO Fabriek, een 4D-bioscoop, speeltuinen, educatieve workshops en meer. Door de binnenlocatie kunnen bezoekers het hele jaar door van de attracties genieten en is het een geweldige optie voor een dagje uit, ongeacht het weer.

Dagje weg naar Legoland Scheveningen

Een van de onderdelen in de attractie is MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO® steentjes. Ook zijn er “playmakers” aanwezig.  Zij leren de bezoekers meer over LEGO® en de verschillende bouwwerken en hoe zij dit thuis in de praktijk kunnen toepassen, door het geven van mini-workshops en speciale LEGO® bouwsessies.

Mocht je een unieke bestemming zoeken voor het volgende uitstapje, dan is LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen zeker het bezoeken waard. Interactiviteit, creativiteit en leerzaamheid komen hier allemaal samen, om kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar oud een waardevol uitje te bezorgen. De attractie is volledig overdekt en een bezoek is te combineren met het naastgelegen SEA LIFE Scheveningen.

legoland

Adres en openingstijden Legoland Scheveningen

Het adres van Legoland is Strandweg 13K, 2586 JK Den Haag, Zuid Holland. Legoland heeft haar deuren open tussen 10.00 en 17.00 uur.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

 1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
 2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
 3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
 4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

 1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
 2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
 3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

 1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
 2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
 3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.