Madurodam, waar kleine kinderen groot zijn

Naar Madurodam dit jaar!

Madurodam, waar kleine kinderen groot zijn. Een super leuk uitjes voor het hele gezin. Ga je mee op ontdekkingsreis door heel Nederland ? Kom dan nu naar Madurodam in Den Haag. Een park vol miniaturen, doe-dingen en spectaculaire attracties! Krijg nu korting op Madurodam en geniet goedkoop van een leuk dagje weg met je gezin.

Betaal nu slechts € 16,50 entree p.p. Lees meer over de deal < hier > of boek direct je kaarten.

madurodam

Nieuwe attractie in Madurodam

Kom nu snel naar Madurodam en klim aan boord van een écht en ook één van de laatste Dakota-vliegtuigen in Nederland ! Waan je een echte piloot, of doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Madurodam heeft er een bijzondere attractie bij. The Flying Dutchman.  Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit. Dat moet je meemaken. Kortom, de moeite waard om te beleven tijdens je bezoek aan Madurodam.

madurodam flying Dutchman korting
madurodam flying Dutchman actie
madurodam flying Dutchman aanbieding

Beleef Nederland in Madurodam

Een dagje Madurodam is een dag van één en al beleving. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Leuk voor de kinderen, omdat er super veel te doen is. Maar ook leuk als familiedag met Opa en Oma die hun herinneringen ophalen bij de leuke miniatuur gebouwen uit heel Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren.

Veel te doen voor kinderen

Kom met je kids en laat ze draaien aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en laat ze zo zelf van water land maken. Ga samen in de Waterwolf, waar je terug in de tijd ga en samen het reusachtige gemaal in werking kan zetten. Vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en ontdek zelf wat er is gebeurt in de geschiedenis van ons land. .

Over Madurodam

Nederland staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en innovatieve steden. Een van de meest unieke en populaire toeristische attracties van het land is Madurodam, een miniatuurstad gelegen in Den Haag. Madurodam is een plek waar bezoekers de charme en schoonheid van Nederland kunnen ervaren in een schaal van 1:25. In dit artikel zullen we de fascinerende wereld van Madurodam ontdekken en ontdekken waarom het een must-visit bestemming is voor zowel toeristen als de lokale bevolking.

Geschiedenis van Madurodam

Madurodam werd geopend op 2 juli 1952 en werd vernoemd naar George Maduro, een Nederlandse student die heldhaftig vocht tijdens de Tweede Wereldoorlog en uiteindelijk zijn leven verloor in een concentratiekamp. Zijn ouders richtten de Madurodam-stichting op om een blijvende herinnering aan hun zoon te creëren en tegelijkertijd een plek te bieden waar mensen konden genieten van de Nederlandse cultuur en geschiedenis.

De miniatuurstad werd oorspronkelijk opgericht als een goed doel om geld in te zamelen voor het goede doel, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke toeristische attractie in Nederland. Het trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld die geïntrigeerd zijn door de prachtige details en de indrukwekkende weergave van Nederland in miniatuur.

madurodam
madurodam met kinderen
madurodam met gezin

Wat te verwachten bij Madurodam

Madurodam is een stad op schaal, waarin beroemde Nederlandse gebouwen, monumenten en iconische locaties zijn nagebouwd in miniatuurformaat. Bezoekers kunnen een wandeling maken door de stad en genieten van de ongelooflijke details van de replica’s, die vaak tot in de kleinste elementen zijn nagebootst. Van de grachten van Amsterdam tot de historische gebouwen van Den Haag, Madurodam biedt een unieke kans om Nederland te ervaren op een geheel nieuwe manier.

Een van de hoogtepunten van Madurodam is de interactieve elementen die bezoekers de kans geven om de stad tot leven te brengen. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld schepen laten varen, windmolens laten draaien en vliegtuigen laten opstijgen op de luchthaven. Er zijn ook veel educatieve en informatieve displays verspreid over de stad, waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis, cultuur en innovaties van Nederland. Madurodam is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en biedt een geweldige gelegenheid om meer te weten te komen over dit prachtige land.

Naast de miniatuurstad biedt Madurodam ook verschillende attracties en speelgebieden voor kinderen. Er is een speeltuin, een doolhof en een indoor attractie genaamd de “Waterwolf”, die bezoekers meeneemt op een interactief avontuur door de geschiedenis van de Nederlandse strijd tegen het water. Er is ook een restaurant waar bezoekers kunnen genieten

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.