Pannenkoeken Pret met enorme speeltuin

Pannenkoekenhuis Koeckers, volop pannenkoeken pret!

Wanneer je een keer lekker pannenkoeken wilt eten in een kindvriendelijk pannenkoeken restaurant, kom dan eens langs Pannenkoekenhuis Koeckers. Dit restaurant heeft zowel binnen als buiten enorm veel speelplezier, met een binnen speeltuin en een enorme buiten speelplaats, midgetgolf terrein en nog veel meer activiteiten mogelijkheden. En natuurlijk heel veel lekkere pannenkoeken op ‘t menu!

Korting op je pannenkoek

Met deze aanbieding krijg je een hartige of zoete pannenkoek bij het Pannenkoekenhuis Koeckers Den Hout (t.w.v. €13,95) voor maar € 8,50! En je hebt de keuze uit maar liefst 45 verschillende soorten zoete- en hartige pannenkoeken. Voor de kinderen betaal je voor een kinderpannenkoek sowieso maar € 8,50.

Pannenkoekenhuis Koeckers

Pannenkoekenhuis Koeckers is een pannenkoekenrestaurant in Den Hout met als missie om de allerlekkerste pannenkoeken te bakken van Breda, Oosterhout en omstreken. Daarnaast willen zij de gasten van het pannenkoekenhuis een unieke beleving geven.

Het restaurant heeft zes ruimtes met elk een eigen thema. Bij mooi weer kun je ook op het gezellige Koeckersterras zitten. De kids kunnen zich heerlijk uitleven. Vanuit het pannenkoekenhuis gaat een glijbaan zó de speelgrot in, waar de kinderen spelen in een klimgrot en een heuse bioscoop! Buiten is een ruime speeltuin met trampolines, schommels, een glijbaan, waterspeelpomp en nog veel meer. Daarnaast ontdek je achter op de placemats een leuke speurtocht door het restaurant.

Adres Pannenkoekenhuis Koeckers

Pannenkoekenhuis Koeckers Den Hout
Ruiterspoor 71
4911 BA Den Hout

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.