Fien en Teun winter festiviteiten

Wil je Fien en Teun ontmoeten deze wintermaanden? Dan hebben ze op de avonturenboerderij van Fien en Teun én het familie resort van Fien en Teun heel veel leuke dingen te doen! Dus kom je een dagje in de winter naar Avonturenpark Molenwaard of boek je gezellig een vakantie in winterse sferen op het familieresort?

Winteractiviteiten met Fien en Teun

Schaatsen bij Fien en Teun

Kinderschaatsbaan op de Avonturenboerderij
Bind de ijzers onder en kom samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een rondje schaatsen op de Fien & Teun Schaatsbaan. Schaatsen voor kinderen zijn te leen op het park, en zijn inbegrepen bij de entreeprijs, dus koop hier je ticket! Op het familie resort is ook een schaatsbaan, waar je naar hartenlust kunt schaatsen tijdens je winter vakantie!

Sinterklaas bij Fien en Teun

Sinterklaas komt tussen 18 november en 3 december 2023 samen met de zijn Boerderijpieten naar de Avonturenboerderij. In deze periode kan jij aan de slag met het Sinterklaas opdrachtenboekje, genieten van een speciale Fien & Teun Sinterklaasshow en natuurlijk mag een ontmoeting met de Sint niet ontbreken!  Wil je Sinterklaas vieren op het familie resort, boek dan de Sinterklaas driedaagse! Beleef een onvergetelijke, bijzondere mini-vakantie met opa en oma of papa en mama én (klein)kinderen! Verras de (klein)kinderen met twee nachtjes weg en vier memorabele Sinterklaasmomenten samen.

Sinterklaas bij Fien en Teun

Beleef de winter met Fien en Teun

Fien en Teun Winterfeest

Om de winter te vieren hebben Fien en Teun deze maanden een speciale show op de Avonturenboerderij; het Fien & Teun Winterfeest! Zing en swing mee met de vrolijke winterse liedjes over onder andere sneeuw. Zo vier je samen de winter met het favoriete boertje en boerinnetje.

Fien en Teun Fandag

Fien & Teun Dag
Op dinsdag 2 januari 2024 organiseren wij een Fien & Teun Dag. Is jouw roepnaam Fien of Teun? Dan mag jij deze dag gratis naar de Avonturenboerderij komen! Heb je een andere naam maar wil je wel gezellig langskomen? Koop dan je entreekaartje met flinke korting.

vakantie uitjes avonturenpark molenwaard met fien en teun

Kerst met Fien en Teun

Vier Kerst bij Avonturenboerderij Molenwaard. Het park is dan prachtig versierd en van 9 december 2023 t/m 31 december 2023 kan jij de vro-ho-ho-lijke Kerstman ontmoeten op de boerderij! Wil je langer genieten van Fien en Teun en genieten van de Molenwaard sterrenparade, de carrousel en de schaatsbaan, kom dan in de kerstvakantie naar het familie resort en beleef de kerst van je dromen!

 Tijdens de Kerst is familie resort Molenwaard volledig omgetoverd tot een Kerstparadijs. Overal lichtjes, ruime vakantiehuizen én een gezellige kerstsfeer. Neem deel aan het complete entertainment en activiteitenprogramma, kom schaatsen op een échte ijsbaan in het Fien & Teun Winterdorp, ontmoet de Kerstman in zijn huis en geniet van onbeperkt toegang tot Speelschuur Molenwaard en Avonturenboerderij Molenwaard. Schuif aan bij een heerlijke Fien & Teun Kerstbrunch of Kerstdiner en wandel in geniet ‘s avonds van het lichtjesfeest op familie resort Molenwaard. Natuurlijk staat er in jouw huisje ook een prachtig versierde kerstboom.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.
No tags for this post.