https://aanbiedingen.goedkoopwegmetkinderen.nl/het-land-van-jan-klaassen/

Buienpretpark en poppentheater Land van Jan Klaassen

Geniet van een uniek dagje weg met de kids in Het Land van Jan Klaassen bij Doetinchem. Met een buitenpretpark, indoorspeeltuin en het grootste poppentheater van Nederland!

Beleef samen met je kinderen een dag plezier bij Het Land van Jan Klaassen in Braamt. Vrijuit spelen en ontdekken prikkelt je fantasie, stimuleert je creativiteit en ontwikkelt je motoriek. Vergeet het digitale tijdperk en laat je kinderen weer klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin. Ga met Jan Klaassen op avontuur en maak een reis vol fantasie.

Korting op het Land van Jan Klaassen

land van jan klaassen

In het buitenspeelpark van Jan Klaassen zijn meer dan 60 speeltoestellen; glijbanen, schommels, fietsjes en springkussens. Er is een trein, waterspeeltuin en een doolhof. Veel fietsjes en karren, springkussens, glijbanen en klautertoestellen. De grote buitenspeeltuin is erg overzichtelijk. Hierdoor kunnen kinderen op een veilige manier alles zelf ontdekken. Er is een dierenweide met wiebeldieren voor de allerkleinsten. De reis gaat verder in de sfeervolle indoorspeeltuin. Fiets met Jan Klaassen door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de goudmijn of maak salto’s op het springkussen. In het grootste poppentheater van Nederland ontmoet je Jan Klaassen en Katrijn. Er zijn meerdere, verschillende, shows per dag. Dat wordt een onvergetelijke reis met familie of kinderfeest.

Naast de gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar, óók gratis toegang voor jarigen op de datum hij/zij jarig is of wanneer hij/zij met een kinderfeest op bezoek komt.

Het Land van Jan Klaassen: Een Betoverende Wereld van Verbeelding

In het hart van een magisch land, ergens tussen de grenzen van fantasie en werkelijkheid, ligt het Land van Jan Klaassen. Dit betoverende land, vernoemd naar het beroemde Nederlandse poppenkarakter, is een plek waar de verbeelding tot leven komt en waar jong en oud kunnen genieten van een onvergetelijk avontuur.

Het Land van Jan Klaassen is een themapark dat volledig gewijd is aan de wondere wereld van poppentheater en verhalen. Het is gelegen in een schilderachtige omgeving, omringd door groene bossen en kabbelende beekjes. Bij binnenkomst in het park worden bezoekers begroet door kleurrijke decors, vrolijke muziek en de opgewonden geluiden van kinderen die vol verwachting rondrennen.

Een van de hoogtepunten van het Land van Jan Klaassen is de iconische poppenkastvoorstelling. Hier worden klassieke verhalen tot leven gebracht door middel van handgemaakte marionetten en getalenteerde poppenspelers. Bezoekers kunnen genieten van de grappen, de spanning en de interactie met de poppen, die hen meenemen op een reis vol avontuur en verbeelding.

Naast de poppenkastvoorstelling zijn er tal van andere attracties en activiteiten in het park. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, waar ze kunnen klimmen, glijden en spelen in een veilige omgeving. Er zijn ook educatieve workshops waar kinderen kunnen leren over de kunst van het poppenspel en zelfs hun eigen marionet kunnen maken.

Adres Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen bevindt zich op het volgende adres:

Kruisstraat 5 7047 AR Braamt Nederland

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor bezoekers die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij het park. Het Land van Jan Klaassen ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Doetinchem en is goed bereikbaar via de A18.

Voor bezoekers die gebruik willen maken van het openbaar vervoer, kunnen ze de trein nemen naar station Doetinchem. Vanaf daar kunnen ze een lokale bus nemen of een taxi naar het park. Er zijn ook pendelbussen beschikbaar tijdens drukke periodes, zoals schoolvakanties.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.