Goedkoop dagje weg onder de 15 euro

Goedkoop dagje uit onder 15 euro

Het is niet altijd nodig om veel geld uit te geven om een leuke dag met de kinderen te hebben. Je kan ook een goedkoop dagje weg onder de 15 euro! Er zijn tal van attracties en activiteiten die goedkoop en zelfs gratis zijn, maar toch garant staan voor een gezellige dag vol plezier. In deze lijst hebben we 15 tips verzameld voor een goedkoop dagje weg met kinderen met een entree van minder dan 15 euro. Van speeltuinen en binnenspeeltuinen tot natuurgebieden en dierenparken, er is voor ieder wat wils. Bekijk snel onze lijst en plan een leuk dagje uit met het gezin zonder de bank te breken!

Top 10 goedkope uitjes

Avonturenboerderij Molenwaard

Ontdek en leer van het platteland en ontmoet Fien en Teun. Koop je toegangskaartje voor Avonturenboerderij Molenwaard nu voor maar € 12,50 per persoon.

Duinrell met tikibad

Meer dan 40 attracties, diverse shows, en een heuse meet&greet met Rick de Kikker. Geniet van uren familieplezier, een leuk dagje weg voor jong en oud. Nu in de PRE SALE voor maar € 14,95 per persoon.

Glow in the Dark bij Coronel

Daag jouw vrienden uit en speel een potje Glow in the Dark Midgetgolf bij Coronel. De 18 holes hebben allemaal een ander thema. Lukt het jou om in zo min mogelijk slagen de baan te doorlopen? Nu voor maar € 4,99 p.p.

Goedkoop dagje weg

Pannenkoekenboot

Tien keer Top Tips

 1. Speeltuin Nederhemert – Entree: Gratis – Adres: Molenstraat 12, 5317 JP Nederhemert Een leuke speeltuin met verschillende klimtoestellen, schommels, glijbanen en een zandbak.
 2. Kabouterpad – Entree: €2,50 per persoon – Adres: verschillende locaties in Nederland Een wandeltocht speciaal voor kinderen waarbij ze op zoek gaan naar kabouters en opdrachten uitvoeren.
 3. Nationaal Park De Hoge Veluwe – Entree: €10,- per persoon – Adres: Houtkampweg 9, 6731 AV Otterlo Een prachtig natuurgebied waar kinderen kunnen fietsen, wandelen en wilde dieren spotten.
 4. Pannenkoekenboot – Entree: €8,75 per persoon – Adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam Een rondvaartboot waar je onbeperkt pannenkoeken kunt eten en genieten van het uitzicht op de skyline van Rotterdam.
 5. Museum Volkenkunde – Entree: €10,- per persoon – Adres: Steenstraat 1, 2312 BS Leiden Een museum waar kinderen alles leren over verschillende culturen en volken.
 6. Binnenspeeltuin Ballorig – Entree: €7,50 per persoon – Adres: verschillende locaties in Nederland Een binnenspeeltuin met springkussens, klimtoestellen en glijbanen voor urenlang speelplezier.
 7. Boerderij ‘t Geertje – Entree: Gratis – Adres: Geerweg 7, 2381 LT Zoeterwoude Een boerderij waar kinderen kunnen knuffelen met dieren, melk mogen geven aan koeien en zelf ijs mogen maken.
 8. Klimpark Adventure City – Entree: €12,50 per persoon – Adres: Stekkenbergweg 3, 6571 JE Berg en Dal Een klimpark waar kinderen verschillende parcours kunnen afleggen en hindernissen kunnen overwinnen.
 9. Speelbos De Konijnenberg – Entree: Gratis – Adres: Konijnenbergweg, 8072 PK Nunspeet Een bos waar kinderen kunnen klimmen en klauteren op verschillende toestellen en hutten kunnen bouwen.
 10. Dierenpark Zie-ZOO – Entree: €9,50 per persoon – Adres: Veldhovenring 60, 5706 LH Helmond Een dierenpark waar kinderen verschillende diersoorten kunnen bewonderen en interactieve shows kunnen bijwonen.

Met deze lijst van 15 goedkope attracties en activiteiten voor een dagje uit met kinderen, heb je genoeg inspiratie om leuke plannen te maken voor een gezellige dag met het gezin. Het hoeft niet altijd duur te zijn om een leuke tijd te hebben. Door slim te kiezen en gebruik te maken van deze budgetvriendelijke opties, kun je een dag vol plezier beleven zonder de bank te breken. Dus pak je agenda erbij, kies een attractie uit en geniet van een betaalbaar en gezellig dagje weg met de kinderen!

Nog meer tips voor een goedkoop dagje weg

Pannenkoekenboot

Geniet deze zomer van een uur durende rondvaart en onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot in Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen. Lekker en gezellig uitje voor jong én oud! Nu € 12.50 p.p.

Goedkoop dagje weg

Zeehondencentrum Pieterburen

Neem een kijkje bij Zeehondencentrum Pieterburen, het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis van Europa! Zie hier hoe zeehonden verzorgd worden en leer meer over de taal van de zeehonden. Koop je entree kaartje nu voor maar € 6,50 per persoon.

Goedkoop dagje weg

Sprookjesbos Valkenswaard

Fantasie en werkelijkheid komen samen in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en diverse speelmogelijkheden. Nu voor maar € 4.95 p.p.

Goedkoop dagje weg

Plopsa Indoor Coevorden

Beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden met 25 fantastische gethematiseerde attracties in een ruime in- en outdoorzone. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar! Nu voor maar € 12,50 p.p. (Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm )

Goedkoop dagje weg

Dolfinarium Harderwijk

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij bij het Dolfinarium in Harderwijk. Ontmoet verschillende zee(zoog)dieren en geniet van prachtige voorstellingen. Nu in de PRE SALE voor € 14,95 per persoon.

Goedkoop dagje weg

Plopsaqua De Panne

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt, Koop nu je ticket voor maar € 12,50 p.p.

Goedkoop dagje weg

Familiepark Nienoord

Volop speelplezier buiten én binnen, knuffelen met dieren op de kinderboerderij en prachtige natuur bij Familiepark Nienoord in de Groningse gemeente Leek.. Nu voor maar € 6,95 p.p.

Goedkoop dagje weg

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

 1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
 2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
 3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
 4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

 1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
 2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
 3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

 1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
 2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
 3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.

Meer als dit