Goedkoop weg in eigen land

Nog even een dagje weg, maar wil je er niet te veel voor betalen? Ga goedkoop weg onder de 10 euro entree en geniet van een betaalbaar dagje uit met je gezin! Er zijn heel veel leuke speel- en pretparken die de entree onder de tien euro houden en je toch een volle dag vermaak bieden. We hebben de tien toppers voor je uitgezocht; (prijzen 2023)

Uitgelichte uitjes goedkoop weg onder de tien euro

Sybrandy’s Speelpark

In de Bossen van Gaasterland (Friesland) vind je Sybrandy’s Speelpark Hier kunnen kinderen tot 13 jaar zich een dag lang heerlijk vermaken in meer dan 40 attracties en speeltoestellen. Naast de grote speeltuin zijn er ook attracties, zoals een zweefmolen en spookhuis. Bij minder mooi weer vermaken de kinderen zich prima in de twee overdekte speeljungles , waar ze kunnen klimmen, klauteren, springen en glijden. Ook is er een speelhoek voor de allerkleinsten.

Natuurlijk krijg je van spelen honger, dus is er in het park is een groot terras bij het cafetaria. Hier kun je genieten van snacks, broodjes, ijs, patat en drinken. Naast de vele picknickbanken in het park, is er ook een picknickzaal waar je overdekt kunt eten. 

Entreeticket voor € 8,00 per persoon – Koop hier je ticket

Familiepark Nienoord

Op zoek naar een dagje volop speelplezier, waar je zowel buiten én binnen kan spelen? Fijn knuffelen met dieren op de kinderboerderij en genieten van de prachtige natuur ? Kom eens langs bij Familiepark Nienoord in de Groningse gemeente Leek.

In het Familiepark vind je:

 • 50 attracties en speeltoestellen
 • De kinderboerderij 
 • Expeditie Nienoord
 • Treinen (miniatuurspoorbanen en stoomtreinen)

Nienoord is gegarandeerd een dag vol speelplezier! Laat de kinderen rennen, springen en glijden in klimkastelen of in de draaimolens. Maak een ritje met de paardjes, of speel dat je een echte boer bent en ga met je tractor op de tractorbaan! Bij minder mooi weer kan je goed spelen in de overdekte speelhal of de overdekte apenkooi. Entreeticket voor 6.95 per persoon.

Speelpark Klein Zwitserland

Klein Zwitserland is één van de oudste speeltuinen van Europa en gegarandeerd voor een dag speelplezier voor de kinderen! Klein Zwitserland heeft een kinderzwembad, een Adventure Midget Golfbaan én een Avonturenbos en is gelegen in een parkachtige omgeving in het Noord Limburgse Tegelen.

Klein Zwitserland is dan ook vee méér dan alleen maar een nostalgische speeltuin. Het speelterrein beschikt over een kinderzwembad met Alpenweide, avontuurlijke midgetgolfbaan, en natuurlijk het Avonturenbos waar je onder andere hutten kunt bouwen! Speelpark Klein Zwitserland is een compleet dagje uit met het hele gezin.

Je mag gerust je eigen picknickmand meenemen om met je familie in een van de picknick hutjes je honger te stillen. Entreeticket voor maar 5 euro!

Dagje weg hoeft niet duur te zijn

Een dagje weg met je gezin hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn genoeg dagjes weg onder de tien euro te vinden, wanneer je maar weet waar je moet zoeken. Geen zin om te zoeken? Dan hebben wij de leukste goedkope uitjes al voor je op een rij gezet. Gemakkelijk kiezen naar welk goedkoop dagje uit jij wilt gaan! Kijk ook eens op ons overzicht van uitjes onder de 15 euro!

Ga een dagje goedkoop naar een attractiepark met korting. Beleef één van de vele leuke attractieparken en belevenissen in Nederland. Krijg korting op een leuk dagje weg en bespaar geld op je dagje uit. Goedkoopuitmetkinderen.nl. Volg ons ook op Facebook en mis geen enkele aanbieding.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

 1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
 2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
 3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
 4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

 1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
 2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
 3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

 1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
 2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
 3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.

De leukste pretparken in de aanbieding!

Pretpark aanbiedingen, korting codes voor een dagje uit, lage prijzen voor een entree kaartje voor de dierentuin! Alles bij elkaar op één website! goedkoop uit gaan is niet moeilijk. Je moet alleen wel weten waar de korting te halen is. Lees onze blogs met tips en tricks voor een goedkoop dagje weg met je gezin. Van goedkoop pretpark tot gratis dagje weg. goedkoopwegmetkinderen.nl

Meer als dit