Pyramide van Austerlitz – gratis dagje weg

Pyramide van Austerlitz

Speeltuin, Lunapark en de Pyramide van Austerlitz

Op zoek naar een leuk en (bijna) gratis dagje weg. Maak eens een bezoek aan de Pyramide van Austerlitz. Naast de pyramide vind je een grote gratis speeltuin en een luna park met betaalbaren attracties. Er is horeca aanwezig en je kunt er ook voor kiezen een mooie wandeling in het bos rondom de Pyramide van Austerlitz te maken. Kortom, een compleet dagje uit voor weinig geld.

Kom een dagje naar de Pyramide van Austerlitz

De bosrijke omgeving van Woudenberg, in de provincie Utrecht, leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Hoogtepunt is ongetwijfeld de ‘Pyramide van Austerlitz’, gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Tevens kunt u lekker uitrusten op ons zeer ruime terras waar u kunt genieten van koele dranken ijs, snacks en diverse maaltijden. Het horecagedeelte bevat een snackbar, een restaurant en een paviljoen.

Over de kinderen hoeft u zich de rest van de dag geen zorgen te maken. De uitgebreide speeltuin en het lunapark, compleet met botsauto’s, draaimolens, een treintje en meer, staan garant voor uren speelplezier. Tevens verzorgen wij familie- en bedrijfsfeesten, koffietafels en schoolreisjes. Er is bovendien ruim voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is er gratis, wel staat er een parkeerwacht die u een fooi mag geven. De munten voor de attracties zijn niet duur, net als de aanwezige horeca.

Openingstijden Pyramide van Austerlitz

Zomerseizoen 2023 
Van 2 april t/m 29 oktober 

Restaurant, speeltuin en lunapark geopend 

dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag en zondag 10:00 tot 18:00

tijdens officiële feestdagen en vakanties  (regio midden) ook op maandag geopend

Honden zijn toegestaan mits aangelijnd, let wel: binnen alleen in de grote zaal, als deze beschikbaar is.

Adres Pyramide van Austerlitz

zeisterweg 98
3931 MG Woudenberg

www.pyramidevanausterlitz.nl

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.