Winterparadijs Amsterdam

Voor het vijfde jaar wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot de ultieme winterbeleving voor jong & oud. Geniet van unieke attracties, schaatsen, winterse hapjes en drankjes en eindeloos veel ijspret. πŸ₯Ά Dit jaar is het Amsterdamse Winterparadijs geopend van 𝐝𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 πŸπŸ’ ππžπœπžπ¦π›πžπ« 𝐭/𝐦 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 πŸ‘πŸŽ ππžπœπžπ¦π›πžπ« πŸπŸŽπŸπŸ‘. πŸ‘€

Nieuw op het Amsterdamse winterparadijs

Zoals gewoonlijk pakken ze ook dit jaar uit en mogen nieuwe attracties natuurlijk niet ontbreken met als hoogtepunt ons gloednieuwe Lichtjesparadijs – de eerste glinstering. 🌟 Ga op avontuur langs prachtige lichtsculpturen en duizenden fonkelende lichtjes. Dompel je onder in een oceaan van lichtjes en vlieg door een jungle van schittering. Deze magische ervaring wil je Γ©cht niet missen. ✨

Korting op het Amsterdamse Winterparadijs

Muziek programma Amsterdamse winterparadijs

Activiteiten op het Amsterdamse winterparadijs

Bij Het Amsterdamse Winterparadijs zijn er voor jong en oud veel activiteiten die je met je familie, vrienden of een date kan doen. Gezellig samen met de kinderen van de hoge helling, een curlingwedstrijd met je vrienden of samen met een date naar een romantische kerstfilm bij de Winter Bioscoop. Alles kan bij Het Amsterdamse Winterparadijs. Bezoek het lichtjesparadijs, ga in het reuzenrad, speel curling of ga lekker schaatsen. De kinderen vermaken zich in de zweefmolen, de sneeuwtuin of de binnen schaatsbaan en samen genieten jullie natuurlijk van de heerlijke winterse hapjes en drankjes op het festival.

Openingstijden Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse winterfestijn is geopend van 09.00 tot 23.00 uur.

ADRES

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in en rond de Amsterdam RAI. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen. De entree bevindt zich op het Europaplein.

Adres: Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

PARKEREN

Parkeren bij Het Amsterdamse Winterparadijs kan natuurlijk ook! Via deze link kunt u alvast een parkeerplaats reserveren bij de parkeergarage bij RAI.

OPENBAAR VERVOER

Per trein

De RAI heeft een β€˜eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeΓ«n voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.
No tags for this post.

Meer als dit