formule 1 zandvoort aanbieding

Formule 1 fan in huis? Verras ze met een formule 1 cadeau

Is jou kind helemaal gek van Formule 1 en jij misschien ook wel? Wat zou er dan bijzonderder zijn dan je kind meenemen naar de Dutch grand prix ? Nu kan het nog en welke herinneringen maak je samen met zo’n uniek uitstapje? Profiteer nu van een unieke aanbieding van drie dagen Formule 1 op Zandvoort, zie alles, van kwalificatie tot race en misschien zie jij, samen met je gezin, opnieuw een overwinning van Max Verstappen en een goede race voor Nick de Vries!

Aanbieding formule 1 Dutch grand prix Zandvoort 2023

Aanbieding formule 1 Dutch grand prix Zandvoort 2023

Unieke aanbieding formule 1 Dutch grand prix Zandvoort

 • Entree Grand Prix Zandvoort, Goud Arena 1 (t.w.v. €800)
 • 3-daagse toegang tot het circuit van 25 t/m 27 augustus 2023
 • Om geen seconde van de race te missen heb je zicht op een groot videoscherm
 • Als je op zoek bent naar een echte adrenalinekick, dan moet je zeker de Grand Prix op Circuit Zandvoort bijwonen met je hele gezin!
 • Geniet samen met vrienden of familie van de beste zicht op de arena! <lees meer>

Formule 1 race weer helemaal terug in Nederland

In het jaar 2020 maakte de Formule 1-wereld zich op voor een uniek moment: de terugkeer van de Dutch Grand Prix op het legendarische circuit van Zandvoort. Na een afwezigheid van 35 jaar keerde de koningsklasse van de autosport terug naar Nederland, wat voor opwinding en verwachtingen zorgde onder fans over de hele wereld. Nu, na een jaar vol uitdagingen en onzekerheid, was het moment eindelijk daar: de Dutch Grand Prix op Zandvoort.

Op 3 mei 2021 werd de eerste officiële race aangekondigd na de afgelasting van het evenement in 2020 vanwege de wereldwijde pandemie. Nederlandse fans waren in extase toen het nieuws bekend werd gemaakt. Het circuit van Zandvoort, dat bekend staat om zijn uitdagende lay-out en historische betekenis, beloofde een spannend spektakel te worden voor zowel coureurs als toeschouwers.

De terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort bracht ook de nodige uitdagingen met zich mee. Het circuit moest worden aangepast aan de moderne veiligheidsnormen en tegelijkertijd zijn karakter behouden. De legendarische bochten zoals de Tarzanbocht en de Scheivlak werden onder handen genomen om de veiligheid te waarborgen, terwijl de essentie van de baan werd behouden.

Max Verstappen eindelijk op een eigen Formule 1 circuit

Op 5 september 2021 was het dan eindelijk zover. Duizenden fans verzamelden zich op en rond het circuit van Zandvoort om getuige te zijn van dit historische moment. De tribunes waren gevuld met oranje gekleurde supporters die hun favoriete coureurs, waaronder Max Verstappen, aanmoedigden. Het gebrul van de motoren vulde de lucht terwijl de coureurs zich klaarmaakten voor de start.

De race zelf was een waar spektakel. Het smalle circuit en de snelle bochten zorgden voor intense gevechten en spannende inhaalmanoeuvres. Max Verstappen, de Nederlandse favoriet, startte de race vanaf poleposition en vocht verbeten om zijn thuisrace te winnen. Hoewel hij uiteindelijk als tweede eindigde achter Lewis Hamilton, was de sfeer op het circuit en de trots van de Nederlandse fans ongeëvenaard.

De terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort bracht niet alleen plezier voor de fans, maar had ook een positieve impact op de lokale economie en het toerisme. De stad Zandvoort en de omliggende regio profiteerden van de toestroom van bezoekers en de wereldwijde aandacht die het evenement met zich meebracht. Hotels, restaurants en lokale bedrijven profiteerden van de extra drukte en zagen hun omzet stijgen.

Na de succesvolle terugkeer van de Dutch Grand Prix in 2021, keken fans en coureurs reikhalzend uit naar de volgende editie in 2022.

De Dutch Grand Prix van 2022 bracht opnieuw duizenden fans naar Zandvoort, dit keer met nog meer enthousiasme en verwachtingen. Het circuit had enkele kleine aanpassingen ondergaan om de race-ervaring te verbeteren en de veiligheid verder te vergroten. Het publiek was opnieuw getuige van adembenemende actie op het circuit terwijl de coureurs streden om de overwinning.

Max Verstappen, de Nederlandse coureur die enorm populair is in eigen land, had een fantastische race. Hij startte vanaf poleposition en gaf alles om de eerste plaats te behouden. Het publiek ging helemaal uit zijn dak toen Verstappen erin slaagde om zijn positie vast te houden en als eerste over de finish te komen. Het geluid van juichende fans vulde de lucht en de Oranjegekte barstte los. Het was een historische overwinning voor Verstappen en de Nederlandse autosport.

Naast de sportieve prestaties was de Dutch Grand Prix van 2022 ook een feest van Nederlandse cultuur en tradities. De tribunes waren versierd met oranje vlaggen en sjaals, en het publiek zong luidkeels Nederlandse liederen om hun steun te tonen. Het evenement was een viering van trots en passie voor de sport en het land.

formule 1 zandvoort met korting

De Formule 1 Dutch Grand Prix op Zandvoort heeft een blijvende impact gehad op de autosport in Nederland. Het heeft een nieuwe generatie fans geïnspireerd en aangemoedigd om de sport te omarmen. Jonge coureurs zijn geïnspireerd geraakt door het succes van Verstappen en streven ernaar om in zijn voetsporen te treden. Het evenement heeft ook geleid tot een grotere interesse in motorsport en heeft de populariteit van Zandvoort als racebestemming vergroot.

Met het succes van de afgelopen edities en de toenemende populariteit van de Dutch Grand Prix, is het geen verrassing dat Zandvoort een vaste plaats heeft veroverd op de Formule 1-kalender. Het evenement heeft bewezen dat Nederland een geweldige gastheer is voor de koningsklasse van de autosport en dat Zandvoort een uniek en uitdagend circuit is dat de coureurs en het publiek blijft boeien.

De terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort heeft de Nederlandse autosport naar nieuwe hoogten gebracht en heeft het land op de kaart gezet als een belangrijke speler in de wereld van de Formule 1. Het is een evenement dat fans en coureurs keer op keer blijft betoveren en een onvergetelijke ervaring biedt. Met de komende edities in het vooruitzicht, kunnen we niet wachten om opnieuw te genieten van het spektakel dat de Formule 1 Dutch Grand Prix op Zandvoort te bieden heeft.

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

 1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
 2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
 3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
 4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

 1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
 2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
 3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

 1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
 2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
 3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.