Plan je vakantie uitjes en pak die korting

plan je vakantie uitjes

Haal voordeel uit je vakantie uitjes planning

Straks lekker op vakantie? Dan willen jullie vast ook wel een aantal keren naar een pretpark of dierentuin. Pak nu alvast die korting en plan je vakantie uitjes op voorhand! Zo bespaar je veel geld op de entree kaartjes en kan en blijft er nog wat over voor andere leuke dingen, zoals uit eten of souvenirs. Bijna alle aanbiedingen zijn het hele jaar geldig, mits anders vermeld. Dus koop gerust nu alvast je entree kaartjes voor je favoriete vakantie uitjes.

Vakantie uitjes per bestemming

Vakantie uitjes kiezen op budget

Het is logisch dat je niet alle dagen van de vakantie veel geld wilt uitgeven aan pretparken of dierentuinen. Gelukkig zijn er voldoende leuke vakantie uitjes die bijvoorbeeld niet meer kosten dan 5 tot 10 euro. Door nu alvast de uitgaven te doen kan je je budget verdelen in de resterende tijd naar je vakantie toe. Bijna alle aanbiedingen zijn het hele seizoen geldig!

Avonturenboerderij Molenwaard

Ontdek en leer van het platteland en ontmoet Fien en Teun. Koop je toegangskaartje voor Avonturenboerderij Molenwaard nu voor maar € 12,50 per persoon.

vakantie uitjes avonturenpark molenwaard met fien en teun

Betaalbare vakantie uitjes

 1. Speeltuin Nederhemert – Entree: Gratis – Adres: Molenstraat 12, 5317 JP Nederhemert Een leuke speeltuin met verschillende klimtoestellen, schommels, glijbanen en een zandbak.
 2. Kabouterpad – Entree: €2,50 per persoon – Adres: verschillende locaties in Nederland Een wandeltocht speciaal voor kinderen waarbij ze op zoek gaan naar kabouters en opdrachten uitvoeren.
 3. Nationaal Park De Hoge Veluwe – Entree: €10,- per persoon – Adres: Houtkampweg 9, 6731 AV Otterlo Een prachtig natuurgebied waar kinderen kunnen fietsen, wandelen en wilde dieren spotten.
 4. Pannenkoekenboot – Entree: €8,75 per persoon – Adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam Een rondvaartboot waar je onbeperkt pannenkoeken kunt eten en genieten van het uitzicht op de skyline van Rotterdam.
 5. Museum Volkenkunde – Entree: €10,- per persoon – Adres: Steenstraat 1, 2312 BS Leiden Een museum waar kinderen alles leren over verschillende culturen en volken.
 6. Binnenspeeltuin Ballorig – Entree: €7,50 per persoon – Adres: verschillende locaties in Nederland Een binnenspeeltuin met springkussens, klimtoestellen en glijbanen voor urenlang speelplezier.
 7. Boerderij ‘t Geertje – Entree: Gratis – Adres: Geerweg 7, 2381 LT Zoeterwoude Een boerderij waar kinderen kunnen knuffelen met dieren, melk mogen geven aan koeien en zelf ijs mogen maken.
 8. Klimpark Adventure City – Entree: €12,50 per persoon – Adres: Stekkenbergweg 3, 6571 JE Berg en Dal Een klimpark waar kinderen verschillende parcours kunnen afleggen en hindernissen kunnen overwinnen.
 9. Speelbos De Konijnenberg – Entree: Gratis – Adres: Konijnenbergweg, 8072 PK Nunspeet Een bos waar kinderen kunnen klimmen en klauteren op verschillende toestellen en hutten kunnen bouwen.
 10. Dierenpark Zie-ZOO – Entree: €9,50 per persoon – Adres: Veldhovenring 60, 5706 LH Helmond Een dierenpark waar kinderen verschillende diersoorten kunnen bewonderen en interactieve shows kunnen bijwonen.

Familiepark Nienoord

Volop speelplezier buiten én binnen, knuffelen met dieren op de kinderboerderij en prachtige natuur bij Familiepark Nienoord in de Groningse gemeente Leek.. Nu voor maar € 6,95 p.p.

vakantie uitjes Familiepark Nienoord

Hoe plan je goedkoop je vakantie uitjes

Met de zomer in het vooruitzicht is het tijd om na te denken over leuke vakantie uitjes. Of je nu een strandliefhebber bent, van avontuurlijke activiteiten houdt of gewoon wilt ontspannen in de natuur, er zijn talloze opties om uit te kiezen. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het plannen van je zomervakantie-uitjes:

 1. Bepaal je budget Voordat je begint met het plannen van je vakantie-uitjes, is het belangrijk om je budget te bepalen. Dit zal je helpen om realistische opties te overwegen en te voorkomen dat je in financiële problemen raakt. Maak een lijst van alle mogelijke kosten, zoals vervoer, accommodatie, activiteiten, eten en drinken, en bepaal hoeveel je aan elke categorie wilt uitgeven.
 2. Kies je bestemming Nu je je budget hebt bepaald, is het tijd om een bestemming te kiezen. Overweeg je interesses en activiteiten die je leuk vindt. Wil je naar een strandbestemming, een nationaal park of een grote stad? Heb je een voorkeur voor een bepaald klimaat of landschap? Maak een lijst van mogelijke bestemmingen en onderzoek de beschikbare accommodaties en activiteiten in elke regio.
 3. Plan je activiteiten Zodra je je bestemming hebt gekozen, is het tijd om je activiteiten te plannen. Als je een strandvakantie plant, zoek dan uit welke stranden het beste zijn en welke activiteiten je kunt doen, zoals surfen, snorkelen of kajakken. Als je naar een nationaal park gaat, kijk dan welke wandelpaden en excursies beschikbaar zijn. Als je naar een stad gaat, overweeg dan om een stadswandeling te maken, musea te bezoeken of lokale gerechten te proberen.
 4. Reserveer accommodatie en vervoer Nu je je activiteiten hebt gepland, is het tijd om je accommodatie en vervoer te reserveren. Kies een accommodatie die past bij je budget en bij de activiteiten die je hebt gepland. Zoek naar accommodaties in de buurt van je activiteiten en bezienswaardigheden, zodat je tijd en geld kunt besparen op transport. Reserveer je vervoer zo vroeg mogelijk om de beste deals te krijgen en te voorkomen dat je zonder vervoer zit.
 5. Maak een paklijst Als je bijna klaar bent om te vertrekken, maak dan een paklijst van alles wat je nodig hebt. Denk aan kleding, toiletartikelen, zonnebrandcrème, insectenspray, een camera en andere benodigdheden. Vergeet niet om ook je reisdocumenten en eventuele medicijnen mee te nemen.

Met deze tips kun je een onvergetelijke zomerse vakantie plannen en genieten van alles wat je bestemming te bieden heeft. Vergeet niet om ook wat tijd te plannen voor ontspanning en om te genieten van de zon en de prachtige natuur. Fijne vakantie!

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

 1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
 2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
 3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
 4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

 1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
 2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
 3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

 1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
 2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
 3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.

Meer als dit