Dagje uit net over de grens

Voor een leuk, en soms ook goedkoper, dagje uit is een stukje over de grens gaan soms heel aantrekkelijk. Zeker waar het gaat over bijvoorbeeld Duitse dierentuinen. Die zijn wat betreft de entree kosten aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Maar ook het diverse aanbod, eens een ander soort pretpark of dierentuin bezoeken kan heel leuk zijn met je gezin. Of misschien ga je op vakantie in die regio en wil je alvast plannen maken? We hebben een aantal leuke tips voor een dagje uit net over de grens op een rij gezet.

Dagje uit net over de grens van België

Voor een leuk dagje uit hoef je niet eens zo ver over de grens heen te gaan. Wanneer je in het zuiden woont is België goed te berijden en in dit land zijn voldoende leuke dagjes uit te vinden.

Dagje uit net over de grens van Duitsland

Wanneer je meer ten noorden van Nederland woont is Duitsland dichterbij dan je denkt. De meeste uitjes zijn daar een stuk goedkoper dan bij ons, zeker de dierentuinen!

Goedkoop dagje uit net over de grens

Alvast de vakantie aan het plannen en niet in de Benelux, dan zijn deze tips misschien ook leuk om eens te bekijken.

Dagje uit net over de grens van Frankrijk

Dagje uit over de grens Europa

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.
No tags for this post.

Meer als dit