Winter Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo

Winterfair op kasteel Warmelo

Van 10 t/m 12 november 2023 vindt Winter Heerlijckheid plaats op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim. Perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen. Koop je entree kaart voor de Winter heerlijckheid nu voor maar € 10,00.

Winter Heerlijckheid

Kom alvast in feestelijke kerststemming tijdens de sfeervolle country en lifestyle buitenfair Winter Heerlijckheid! Van 10 t/m 12 november 2023 vindt de derde editie van Winter Heerlijckheid plaats op het betoverende landgoed van Kasteel Warmelo te Diepenheim. De perfecte gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen voor de feestelijke wintermaanden! De prachtige omgeving van het landgoed en Kasteel Warmelo, de duizenden twinkelende lichtjes en de geur van de winter beloven veel moois. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen rondom het kasteel. En, alles is sfeervol verlicht! Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en mooie sieraden, accessoires warme wintermode: het past allemaal op Winter Heerlijckheid. Kom ook een gezellige dag uit beleven en geniet!

Diepenheim ligt in het Twentse coulisselandschap, lieflijk aan het kronkelende riviertje de Regge en barst van eeuwenoude kastelen en landgoederen. Met haar 2.000 inwoners is het  het kleinste stadje van Twente. Locals noemen Diepenheim dan ook liefkozend ‘Stedeke’. De heren van Diepenheim hebben in de Middeleeuwen hun ‘heerlijkheid’ (het territorium waar ze gezag over hadden) tot stad gebombardeerd. Diepenheim is dan wel een stad, maar als we Wikipedia mogen geloven, heeft het nooit officieel stadsrechten gekregen.

Openingstijden Winter Heerlijckheid bij Kasteel Warmelo

vr. 10 november: van 11:00 tot 20:00 uur
za. 11 november: van 11:00 tot 20:00 uur
zo. 12 november: van 11:00 tot 18:00 uur

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.
No tags for this post.

Meer als dit